toggle menu Reserveren

Veerhuys

Camping 't Veerhuys ligt langgerekt aan de Maas in het noorden van Limburg, tussen de Peel en Maasduinen. Vanuit de plaatsen direct aan het water hebt u een fantastische blik over de Maas, de weidse natuur en de schepen die voorbijkomen.

De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Er is zelfs een fiets- en voetveer dat u vanaf de camping naar de overkant van de Maas brengt, naar Nationaal Park Maasduinen, of het schilderachtige Arcen met haar Kasteeltuinen.

Wat de camping speciaal maakt is het befaamde restaurant met terras van “tante Jet aan de Maas”, waar u kunt genieten van regionale gerechten tijdens een heerlijke lunch of diner.

Openingstijden

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober.

Informatie en reservering kan altijd telefonisch per mail of via het van restaurant Tante Jet

Stuur ons een mail 0478 - 531 283

Het Campingterrein

Camping 't Veerhuys heeft ongeveer 80 toeristische plaatsen waarvan een groot gedeelte direct aan de Maas. 

De campingplaatsen hebben een aansluiting op het elektriciteitsnet van 10 ampère. Er is overal stromend water en WiFi. De meeste plaatsen hebben een rioolaansluiting. Het vernieuwde sanitairgebouw is verwarmd en heeft koud en warm water. Er is een wasruimte met wasmachine en droger.

Meer info

Ontspanning

Wandelen, fietsen en vissen zijn drie van de vele mogelijkheden in de omgeving.

De prachtige ligging langs de Maas biedt natuurlijk voor watersporters, zwemmers en vissers alle mogelijkheden. 

Het is niet toegestaan om een trailer met gemotoriseerde boot of jetski mee te nemen naar de Camping. Tevens is er geen aanlegplaats voor boten, deze kunt u bij de jachthaven in de buurt stallen en te water laten.

 

Meer info

Plattegrond

Hier vindt u de plattegrond van de camping.

 

Download de plattegrond