toggle menu Reserveren

Veerhuys

Camping 't Veerhuys ligt langgerekt aan de Maas in het noorden van Limburg, tussen de Peel en Maasduinen. Vanuit de plaatsen direct aan het water hebt u een fantastische blik over de Maas, de weidse natuur en de schepen die voorbijkomen.

De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Er is zelfs een fiets- en voetveer dat u vanaf de camping naar de overkant van de Maas brengt, naar Nationaal Park Maasduinen, of het schilderachtige Arcen met haar Kasteeltuinen.

Wat de camping speciaal maakt is het befaamde restaurant met terras van “tante Jet aan de Maas”, waar u kunt genieten van regionale gerechten tijdens een heerlijke lunch of diner.

Openingstijden

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober.

Informatie en reservering kan altijd telefonisch per mail of via het van restaurant Tante Jet

Stuur ons een mail 0478 - 531 283 *** of *** 06 - 2136 4027

Het Campingterrein

Camping 't Veerhuys heeft ongeveer 80 toeristische plaatsen waarvan een groot gedeelte direct aan de Maas. Verder is er een idillisch gelegen trekkersveld en een gescheiden veld voor jaarplaatsen.

De campingplaatsen hebben een aansluiting op het elektriciteitsnet van 6 of 10 ampère. Er is overal stromend water en WiFi. De meeste plaatsen hebben een rioolaansluiting. Het vernieuwde sanitairgebouw is verwarmd en heeft koud en warm water. Er is een wasruimte met wasmachine en droger.

In het gezellige campingcafé “de Vurkamer” kunt u op een rustige manier ontspannen, iets drinken, of TV kijken. Voor een heerlijke lunch, of diner kunnen wij u het aangrenzende restaurant van Tante Jet aanbevelen. Speciaal voor de campinggasten is er een kortingkaart.

Meer info

Ontspanning

Wandelen, fietsen en vissen zijn drie van de vele mogelijkheden in de omgeving.

De prachtige ligging langs de Maas biedt natuurlijk voor watersporters, zwemmers en vissers alle mogelijkheden. Ook als u een keertje wilt waterskiën dan kan dat.

Meer info

Plattegrond

Hier vind u de plattegrond van de camping.

 

Download de plattegrond